Varoufakis menorquí contra els elefants

Avui no és 15 de maig, però estic indignat. Més i tot, potser, que els milers de persones que fa quatre anys van acampar a les places principals de les grans ciutats. Francesc Antich i José Ramón Bauzá ja formen part del cementiri de dinosaures (o elefants) en què s’ha convertit el Senat. Una cambra sense cap altra raó de ser que fer contenta la casta i buidar la caixa del país i la butxaca del ciutadà.
PP i PSOE no han entès res. Ja poden haver perdut milers de vots, i desenes d’escons a les eleccions, que segueixen actuant de la mateixa manera. Sobretot els populars, premiant qui ha fracassat, qui ha tensat, qui ha allunyat com mai la classe política del ciutadà.
Ara resulta que haver perdut, haver obtingut el pitjor resultat de la història del seu partit, té recompensa: 5.272 euros bruts en 14 pagues (73.820 l’any) Antich i 4.375 (61.262) Bauzá. Un insult. Al poble, al país, però també als joves i als mateixos militants que estan cansats de sentir que hi ha d’haver relleu, que ningú no s’ha d’eternitzar a la vida política. Però, és clar, aquí només se’n van regidors com Manolo Monerris o Assumpta Vinent que, perduda l’expectativa de governar i veient-se quatre anys a l’oposició cobrant sols 300 euros cada mes en dietes, poden justificar la seva renúncia tot dient que donen pas als joves.
Però per què no ho fan també Antich i Bauzá al Senat? Per què no deixen que un jove prou preparat pugui cobrar els 5.000 euros? I per què la seva militància ho permet? Saben ells que hi ha regidors a Ciutadella que abans, i ara, fan feina amb sous menys que mileuristes, i que, a diferència dels elefants, a ells sí els aturen els ciutadans pel carrer? Saben que la batlessa sols cobrarà 2.400 euros bruts al mes (33.600 l’any), la meitat que ells, i que patirà més maldecaps i no tindrà cap xofer que l’esperi a la porta? Han entès res de què ha passat d’ençà del 15-M? Idò, facem un Varoufakis contra els elefants del Senat. Ni un euro pels dinosaures. Insubmissió a la grega. Que se n’adonin d’una vegada que estem indignats. Que es noti. I molt…

3 Responses to “Varoufakis menorquí contra els elefants”

 1. Lenny dice:

  Series mes creible,si aquets gemecs que fas sobre lo poc que cobren la batlessa i alguns regidors, els hagesis fet abans. Ara es mostrar es llauto.

  • Mostrar es llautó? Què poc em coneixes! Sempre he defensat, i sa gent s’ha cansat d’escoltar-me, que els regidors haurien de cobrar més i reduir, per contra, es sou de diputats senadors i d’altres per tal d’anar-los equilibrant. En fi, ja ho saps…

   • Soka dice:

    Coherencia! Lo que pasa es que estando en la oposición votaron a favor de dismunir los sueldos del equipo de gobierno, idò, ahora solo queda apechugar y ser coherentes con su ideario de sueldos, está claro que si se encontraban mejor pagados en el instituto, idò, la puerta de salida está siempre abierta para regresar ante los espejos de las pizarras.

Leave a Reply